• Sponsoring

  Keep-Fit ’70 is “de warmste” sportvereniging van Roosendaal en is éénvan de grootste korfbalverenigingen uit de regio. Wat is er nu mooier om daar met uw bedrijfsnaam aan verbonden te zijn? De sponsoring van onze vereniging betekent op dit moment voor onze hoofdsponsor Van Osta naamsbekendheid door heel het land door middel van shirtsponsoring.

  Misschien kiest u voor een mooie reclame-uiting langs ons veld op Sportpark Vierhoeven. Denk aan een reclamebord of Beachflags, waar u door de vele activiteiten rondom onze vereniging en het sportpark & sportzaal het gehele jaar goed zichtbaar bent. Daarnaast zijn er  nog  allerlei andere mogelijkheden om uw bedrijfsnaam en activiteiten te promoten. Alles is naar wens in te vullen. Als sponsor wordt u natuurlijk ook het hele jaar vermeld op onze website en op een scherm in “ons Kot”

  Ook kleine bedragen zijn welkom! Hierom zijn we onlangs gestart met "De Club van 70". We zijn op zoek naar zeventig bedrijven of particulieren die ons voor een bedrag van € 50,-  per jaar steunen. Waarmee men vermeld wordt op de site en op een opvallende plek in ons clubhuis.

  Keep-Fit ’70 is een groeiende vereniging en daar kunnen wij uw ondersteuning goed bij gebruiken!!
  Mochten wij uw interesse hebben gewekt neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via sponsoring@keepfit70.nl en wij zullen u een mooi voorstel doen.
  Als dank wordt u als sponsor tijdens onze jaarlijkse sponsorborrel in het zonnetje gezet.

  Met sportieve groet,

  Promotiecommissie Keep-Fit ‘70