• Activiteiten

  Hallo allemaal!

  Natuurlijk vinden wij korfballen het leukste dat er is! Maar korfbal wordt nóg leuker als je daarnaast, samen met je teamgenoten en andere leden van Keep Fit, mee kunt doen aan allerlei activiteiten binnen de vereniging!

  Wij zijn Jelle, Robby, Annemarie, Ruud, Sandra (de Beer) en Rianne en wij vormen met z’n zessen de activiteitencommissie. Wij zorgen er dus voor dat er naast het korfbal allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Want dat is goed voor de teambuilding en de clubbinding!

  Zo hebben wij bijvoorbeeld een spooktocht voor de oudere jeugd, een lampionnenoptocht voor de jongste jeugd en een Oktoberfest voor de senioren georganiseerd. Maar ook de organisatie van het jaarlijkse dubbelschiettoernooi ligt in onze handen.

  Wij vinden het ontzettend leuk om nieuwe activiteiten te bedenken en uit te voeren voor iedereen binnen de vereniging. Maar natuurlijk staan we ook open voor ideeën, wensen en suggesties van jullie. Wil je iets aan ons kwijt, dan kun je ons persoonlijk aanspreken. Je kunt ook een mail sturen naar asokeepfit70@live.nl.

  Natuurlijk hopen we iedereen te zien bij onze activiteite

 • Verenigingsactiviteiten


  aug

  07

  Zomertraining voor alle leeftijden

  Kantine "ons Kot", Sportpark Vierhoeven

  Bij opgave voor dit evenement verklaar ik dat ik op het moment van deelname geen verkoudheidsklachten heb of aan corona-gerelateerde ziekteverschijnselen vertoon en de ter plaatse geldende protocollen volg.

  Deze activiteit duurt van 19:00 t/m 20:00 uur

  aug

  15

  Dubbelschiettoernooi Jeugd

  Kantine "ons Kot", Sportpark Vierhoeven

  Opgave naar asokeepfit70@live.nl onder vermelding Teamnaam en volledige namen deelnemers. Geldende coronamaatregelen opgelegd door NOC-NSF worden in acht genomen.

  Deze activiteit duurt van 09:00 t/m 13:00 uur

  aug

  15

  Dubbelschiettoernooi Senioren

  Kantine "ons Kot", Sportpark Vierhoeven

  Opgave via asokeepfit70@live.nl onder vermelding Teamnaam en volledige namen deelnemers. Geldende coronamaatregelen van NOC-NSF worden in acht genomen.

  Deze activiteit duurt van 13:00 t/m 17:00 uur